График работы:

Пн-Пт-900-1900

Сб-1000-1500

Вс-выходной

×
Обратный звонок
Купить в один клик
Запрос на скидку
Актуальная цена
Цена постоянно меняется.
Отправьте запрос актуальной цены.

Спасибо за заказ, наш менеджер свяжется с Вами.

Отзывы

Игорь 14.05.2021
котел и дымоход
Заказал котел и дымоход. Котел пришел на следующий день. Дымоход через 3 дня. Все нормально. Хороший магазин.
Злата 30.04.2021
Радиаторы на отопление
Были в магазине несколько раз. Выбор радиатороров большой, поэтому не срузу определилась. Здесь же и консультируют, собирают, сколько надо, и остальное для подключения радиаторов также есть. Цены при самовывозе тов*** делают ниже, чем указаны на сайте.
Дмитро 05.04.2021
Неактуальной товар
Замовив радіатори "рода" на сайті та оплатив. Зв.язавшись з оператором ,він проінформував ,що їх нема в наявності. Також він наголосив, що я повинен був бачити інформацію під час онлайн покупки про те що: " перед покупкою треба уточняти наявність" і що під час повернення коштів буде комісія. Я згодився думаючи що під час покупки не побачив даної інформації. Проте повернувшись до сторінки товару, ніякої інформації про це не було. На що менеджер показав мені окрему сторінку "способи оплати" , де було зазначено :"перед онлайн оплатой обязательно свяжитесь с менджером для подтверждения оплаты". Проте інформації, що товар може бути на сайті неактуальний нема. Власне пишется зв.язатись з менеджером для підтвердження оплати(в окремому розділі сайту!!!), але також доступна опція підтвердження оплати автоматично прямо біля товару!! Без інфи про якусь ручну обробку!! Також не було в розділі "способи оплати" інформації про те що клієнт має оплачувати комісію за повернення!! Власне така інформація вже є після мого звернення, що підтверджує мою правоту в цій ситуації!! Скрін з старою інформацією(де не зазначено нічого про комісії) я також маю. Мій висновок:1) продавець хоче перекласти на покупця відповідальність за неактуальність товару; 2) Біля товару не пишеться нічого про те що він може бути неактуальний, онлайн оплата доступна без обмежень;3) Про те що комісія за повернення буде оплачуватись клієнтом була введена після мого звернення,(на що в мене є скрін) , що доводить мою правоту. На ці мої аргументи продавець відмовився повернути мені комісію 115 грн, а також відмовився визнати, що інформація за неактуальність товару лежить на ньому. Жаль що така ситуація сталась, адже раніше вже друзі замовляли тут . Бачу їм просто тоді пощастило що товар був. Ось таке тут відношення до клієнтів. Дякую за увагу
Виталий 31.03.2021
Радиатори
Негативне враження от общения с даным интернет магазином, везде указно что при самовивозе, возможга скидка при заказе, оказалось что скидки не будет так как через 2 - 3 дня будет подорожание цен, на вопрос можно ли забронирлвать по старой цене да можно и сам менеджер повтороно сказал у вас если сутра дам ответ то цена будет прежнней но сутра цену поминяли и слова свого не сдержали потому рекомендовать не могу цени визде одинаковие доставки по Киеву нету только типа вы нам полную суму а мы таксистом вам вашы радиаторы сервис натнизком уровне.
Комментарий администратора
Доброго ранку, Віталій! Ви перебільшуєте, коли пишите низька якість облуговування. Підвищення цін нікому неприємно - ні нам, ні вам. Бронювання ціни - це оплата товару наперед. Про 2-3 дня розмови не було. Ви сказали ввечері передзвонете, дзвінка не було. Ціну підняли на наступний день. Про здорожчення ви були в курсі. Якщо на інших сайтах ціни такі ж або нижче, зателефонуйте, вони не підтвердять актуальність, ви почуєте «ой, подорожчання, ми не встигли змінити ціни, у нас багато товарів на сайті та інше». Доставка по Києву є. Вам був запропонований найдешевший і швидкий її варіант: оплатити товар і ми викликаємо таксі. В даному випадку можлива лише передоплата, так як таксист - не кур'єр, а стороння нам людина. Зараз карантин. Ми відправляємо товар за допомогою таксі або Нова пошта. Є самовивіз. Давайте дружити і домовлятися! Ми не можемо продати дешевше товар, ніж купили. У будь-якому випадку, ціна змінилася. Нічого страшного, є багато інших аналогічних виробників, які не піднімали ціни і на які є безкоштовна доставка (синій ярличок безкоштовна доставка).
Огнеславъ 27.02.2021
Придбав димохід
Забарився я з відгуком аж на тиждень. Придбав п'ятиметровий димохід із AISI 304. Все згідно домовленостей. Попередні консультації виявилися інформативними та корисними. Ціна краща. Обачливий, чемний та ненав'язливий консультант. Приємний, або навіть вирішальний, бонус - безкоштовна доставка.
Комментарий администратора
Дякуємо за відгук. Приємно з Вами працювати.
Огнеславъ 16.02.2021
Придбав ТТК Зубр міні 10кВт
Маю бажання залишити схвальний відгук з подякою. Контактна особа Олег. Відчувається досвід та кваліфікація. На період замовлення на цьому сайті, я знав що хочу придбати саме ТТК Зубр міні 10кВт. Олег зауважив, що котел, на справді, маленький та дверцята лише 300Х200. Про себе я відзначив це, як піклування. На справді, на всіх сайтах на всю лінійку котлів Зубр в межах категорії, ціни однакові. Але підкупило те, що доставка безкоштовна. На справді, так! Кур'єр Нової Пошти привіз мені до фіртки моє замовлення. Прошу зауважити, що за замовлення до цього моменту я ніяких коштів нікому на перед не давав. Котел привезли запакований стрейч-плівкою у риштовці. З кур'єром розрахувався лише за вартість котла. Готівкою (але він мав і термінал). Олег допоміг підібрати і труби для димоходу. Це питання ми узгоджували кілька раз. З'ясувалось, що є можливість тут замовити адаптацію між котлом і димоходом. Приємно спілкуватись з кваліфікованим фахівцем, а не з випадковим комерційним діячем! P.S: Чекаю димохід.
Комментарий администратора
Дякуємо за високу оцінку!
Марина 12.12.2020
Радиаторы, код товара 8875
Купили радиаторы и комплекты к ним. Консультация на уровне. Приятно, когда менеджер разбирается в товарах. Цены на сайте магазина соответствуют действительности. Быстро. Приняли заказ и доставили в тот же день. Приятный бонус в виде бесплатной доставки.
Комментарий администратора
Спасибо за оценку работы.
Игорь 11.11.2020
Спасибо за сотрудничество
Советую данный магазин, а особенно его специалиста. У меня СТО в г. Вишневое. Ребята подобрали котел, тепловентиляторы и скомплектовали систему отопления, посоветовали мастеров. За неделю мне все сделали и запустили. Котел Зубр 40 квт полностью обеспечивает нагрев трех тепловентиляторов Ревентон по 22 квт. СТО 210 м.кв, высота потолка 4,8 м.
Наталия 08.10.2020
покупка Биметаллических радиаторов Hertz Польша 50
Сегодня 08.10.2020 оформила заказ на сайте на покупку Биметаллических радиаторов Hertz Польша 500/80. Консультант сразу перезвонил и помог выбрать комплектующие. В течении часа мой заказ мне доставили. Сервисом осталась очень довольна. Большое спасибо. Магазин однозначно рекомендую.
Дмитро 25.09.2020
Нова Пошта радіатори побила. Але компанія без проблем вислала нові радіатори. Приємне обслуговування.
(Спасибо за голос)